Руският президент Владимир Путин уволнява редица високопоставени армейски командири заради

...
Руският президент Владимир Путин уволнява редица високопоставени армейски командири заради
Коментари Харесай

Путин премахва командири заради военните провали в Украйна

Руският президент Владимир Путин уволнява редица високопоставени армейски командири поради слабото показване на съветската окупаторска войска в Украйна.

Това твърди английското разузнаване, представено от Би Би Си. На 24 февруари Русия стартира непредизвикана пълномащабна война против Украйна, която досега не се развива по проект за Путин и неговата „ безаналогова войска “. Руснаците бяха разгромени в Киевска област, а по данни на Киев досега са убити 28 500 съветски бойци във войната.

Сергей Александрович Кисел, пълководец на Първа гвардейска танкова войска, е бил отхвърлен от служба поради неуспеха по завладяването на Харков. Командирът на съветския Черноморски флот Игор Владимирович Осипов също е отхвърлен, откакто крайцерът „ Москва “ беше потънал в Черно море. Началникът на Генщаба Валерий Герасимов към момента е на поста си, само че към този момент е изгубил доверието на Путин.

Моралът на съветската окупаторска войска в Украйна е извънредно невисок. Редовите бойци нямат претекст да се бият в тази безсмислена война и огромна част от тях към този момент са изгубили живота си. От друга страна, украинската войска е мощно стимулирана да брани земята си от нашественика. В Руската федерация пропагандните медии на Путин лъжат съветските жители, че армията им реализира победа след победа в Украйна в свещената си война против „ нацизма “. Самите съветски бойци обаче се държат като фашисти, изнасилвайки деца и дами, мародерствайки и убивайки невъоръжени цивилни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР