Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си

...
Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Путин ще загуби войната

Руският президент Владимир Путин ще загуби войната поради неверните си преценки.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Надежда Нейнски, някогашен министър на външните работи на Република България и някогашен дипломат на страната ни в Турция.

Според нея грозното лице на войната ще докара до ерозия на престижа на Путин даже и в самата Русия.

" Войните рядко се развиват по метода, по който е планувано. Мисля че Путин ще загуби войната поради неверни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е образец да модерно водачество за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да работи, както и готовността на съветския народ да взе участие в сходни дейности. " - сподели Нейнски

Според нея знакът, който дава НАТО, е доста явен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е защитителен съюз и спомагателното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на спора, сподели още Нейнски.

Тя добави, че следствията от съветската инвазия в Украйна занапред следва да се оценят, само че има вяра, че светът няма да е същия след тази война и доста хора и институции ще би трябвало да се дефинират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР