Руският президент Владимир Путин ще изпрати предупреждение към Запада на

...
Руският президент Владимир Путин ще изпрати предупреждение към Запада на
Коментари Харесай

Разкриха какво предупреждение ще изпрати Путин към Запада на 9 май

Руският президент Владимир Путин ще изпрати предизвестие към Запада на парада на успеха, който ще се организира на 9 май в съветската столица Москва. Това оповестява Reuters.

По техни данни това ще се случи посредством „ Деня на Страшният съд “. Става дума за самолета Ил-80 Doomsday. Съвсем неотдавна той бе видян да прелита над Москва, написа Блиц.

Изданието отбелязва се, че Путин ще приказва на „ Червения площад преди парада на войските, танковете, ракетите и междуконтиненталните балистични ракети “.

Парадът ще включва свръхзвукови изтребители, стратегически бомбардировачи Ту-160 и за първи път от 2010 година, команден аероплан Ил-80, който може да транспортира висшето управление на Русия при положение на нуклеарна война, съгласно съветското министерство на защитата.

При този сюжет Ил-80 би трябвало да се трансформира в мобилен команден център за президента на Русия. Твърди се, че е препълнен с технологии, само че съответните детайлности са държавна загадка на Руската федерация.

В навечерието на 9 май в Москва и западните столици се появиха слухове, че Путин приготвя някакво особено изказване за Украйна, може би напряко оповестяване на война или даже национална готовност.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли обвиняванията, като ги назова „ нелепости “.

В същото време министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба заподозря, че Путин може да разгласи нещо „ велико и грандиозно “ точно на 9 май.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР