ЕКСКЛУЗИВНО: Митническата и гранична служба (CBP) отхвърли искане от Fox

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Митническата и гранична служба (CBP) отхвърли искане от Fox
Коментари Харесай

Администраторът на Байдън отказва да разкрие националностите на списъка за наблюдение на тероризма, тъй като нелегалната имиграция експлодира на часовника му

ЕКСКЛУЗИВНО: Митническата и гранична работа (CBP) отхвърли искане от Fox News да разкрие националността на хората в Списъкът за наблюдаване на терористите на ФБР, задържан на границата от граничен патрул, базирайки се на „ ползи за дискретност “ на забърканите.

Fox подаде искане по Закона за независимост на информацията (FOIA) през октомври, изисквайки националността на обвинените в листата за наблюдаване на тероризма на ФБР, задържан на южната граница, влизащ сред входните пристанища от граничен патрул.

Повече от шест месеца по-късно CBP сподели на Fox, че няма да даде информацията, макар че признава, че информацията се съхранява в Набор от данни за скрининг на терористи (TSDS).

В писмото се споделя, че се ползват изключения за отбрана на разкриването на файлове, които могат да основат „ очевидно безпричинно навлизане в персоналната цялост “ и би трябвало да се балансира правото на обществеността на откриване против правото на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР