Руският президент Владимир Путин каза в четвъртък на френския си

...
Руският президент Владимир Путин каза в четвъртък на френския си
Коментари Харесай

Путин е казал на Макрон, че Русия „ще постигне целите си” в Украйна


Руският президент Владимир Путин сподели в четвъртък на френския си сътрудник Еманюел Макрон, че задачите на съветската интервенция в Украйна - нейната демилитаризация и безпристрастен статут - ще бъдат реализирани във всеки случай, разгласи Кремъл, предадоха международните организации.

Путин сподели, че всеки опит на Киев да отсрочи договарянията ще доведат до това Москва да добави още точки към листата си с претенции. Двамата водачи са провели 90-минутен телефонен диалог. Путин също е споделил на Макрон, че не е склонен с вчерашната тирада на френския водач, в която той държи съветския президент виновен за започването на войната.

Въпросът за бъдещето на Украйна, в това число за избора на държавно управление, би трябвало да се взема решение от украинския народ дружно с останалите нации в тази многонационална страна. Това съобщи по-рано външният министър на Русия Сергей Лавров в изявление за съветски и задгранични медии по тематики от настоящия интернационален дневен ред, съобщи ТАСС. Събитията в Украйна не са холивудски екшън, в който има безусловно положително и безусловно зло, сподели Лавров. Той напомни изказване на френския президент Еманюел Макрон, съгласно който е погрешно украинският държавен глава Володимир Зеленски и самата Украйна да бъдат упреквани, че там процъфтява нацизъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР