Руският президент Владимир Путин каза днес, че в Украйна залогът

...
Руският президент Владимир Путин каза днес, че в Украйна залогът
Коментари Харесай

Путин: Всички проблеми започнаха от разпадането на СССР и сега се бием за съществуването си

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден, че в Украйна залогът е самото битие на Русия като страна.

" За нас това не е геополитическа задача, а задача за оцеляването на съветската държавност, основаване на условия за бъдещото развиване на страната и нашите деца ", съобщи Путин по време на посещаване в авиационен цех в Бурятия.

Той упреква Запада, че употребява Украйна като инструмент за водене на война против Русия, с цел да ѝ нанесе " стратегическо проваляне ".

Путин съобщи, че в продължение на осем години Москва се е опитвала да убеди сътрудниците си да решат проблемите в Донбас по кротичък път, до момента в който те са " мамили и водели за носа ".

Той също по този начин означи, че всички сегашни проблеми са почнали след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики: мирът е основан след Втората международна война от спечелилите - Съединени американски щати и Съветския съюз.

Путин съобщи, че компликациите, с които се е сблъскала съветската стопанска система през 2022 година поради глобите, " са били единствено за положително ".

" През тази година Русия мина доста значим стадий от своето развиване. Знаете ли какъв е най-важният резултат от 2022 година? Ние умножихме икономическия си суверенитет ", съобщи президентът.

Путин призна и заплахата, че в средносрочен проект глобите " ще ни основат проблеми ", само че изрази мнение, че " и тук всичко ще бъде наред ", защото съветските управляващи навреме вкарват принадлежности за поддръжка на новаторските промишлености.

Путин посочи триумфите на Русия в региона на селското стопанство. Според него размерът на реколтата през 2022 година е рекорден освен в актуалната съветска история, само че и по времето на РСФСР.

След експлоадирането на войната западните страни постановиха няколко пакета от всеобхватни стопански наказания против Русия. Те имаха за цел да понижат приходите на Русия и да затруднят финансирането на военните старания. Година по-късно обаче Западът признава, че глобите не са имали опустошителния резултат върху съветската стопанска система, на който са се надявали, макар че са я забавили.

Независими специалисти предизвестяват, че рестриктивните мерки, даже и да не окажат доста влияние върху съветската стопанска система в този момент, ще провокират доста закъснение и софтуерно закъснение, което може да докара до спад на виталния стандарт на страната за десетилетия спрямо други страни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР