Руският президент Владимир Путин иска да раздели Великобритания от нейните

...
Руският президент Владимир Путин иска да раздели Великобритания от нейните
Коментари Харесай

Лондон обяви каква е целта на Путин

Руският президент Владимир Путин желае да раздели Англия от нейните съдружници. Това съобщи английският министър на защитата Гавин Уилямсън, заяви „ Скай нюз “.

Заради отравянето на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал на английска земя дипломатическите връзки сред Лондон и Москва претърпяха провал. Британските управляващи бяха подкрепени от своите съдружници. Отговорът на западните страни беше явен – Кремъл носи отговорност за случая.

„ Намеренията на Кремъл са делене на съдружниците, само че страните в НАТО и Европейския съюз застанаха зад нас, което бе най-хубавият отговор. Това бе огромна победа и явен сигнал към Кремъл и президента Путин “, съобщи Гавин Уилямсън.

Министърът на защитата се срещна с английски бойци, ситуирани в Естония като част от задачата на НАТО за въздържане на съветската експанзия. Кремъл отхвърля виновност по случая със Скрипал, който дружно със своята 33-годишна щерка Юлия продължава да се бори за живота си.

След опита за ликвидиране на Сергей Скрипал английските управляващи изгониха 23 съветски дипломати и техните фамилии, след което от Москва започнаха ответни ограничения. Европейският съюз и Съединени американски щати поддържаха английските управляващи, които са уверени, че Русия е направиха опита за нападение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР