Руският президент Владимир Путин има само две възможности - транзит

...
Руският президент Владимир Путин има само две възможности - транзит
Коментари Харесай

Възможно ли е? Какво следва за Путин

Руският президент Владимир Путин има единствено две благоприятни условия - пренос на властта под негов надзор или същият развой, само че без негов надзор. Това сподели съветският политолог Олга Курносова в ефира на " FreeДом ".

Според нея, в случай че Крим се върне под контрола на Украйна, то в новогодишното си послание Путин може да каже: „ Уморен съм, потеглям си “. Украинските управляващи към този момент дадоха обещание, че ще си върнат и украинския полуостров Крим.
-->
„ Сега за Владимир Путин има единствено два изхода: пренос, който ще се реализира под негов надзор и за това той самичък би трябвало да напусне, и пренос, който ще се реализира без никакво негово присъединяване, когато той някак си слиза от стола... ”, сподели специалистът, написа " Факти ".

Ако до края на годината Украйна си върне Крим, то това ще е сигурният завършек на ръководството на Путин. Руският президент е наясно, че всяко последващо военно проваляне в Украйна ще значи край за него. Още при започване на октомври съветският журналист и политолог Андрей Пионтковски съобщи, че самият съветски президент се е сложил в доста заплашителна позиция, като е оповестил частична готовност в страната и се е опитал да анексира елементи от Украйна, които съветската войска не владее.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР