Руският президент Владимир Путин е напълно непредвидим, казва бившият полски

...
Руският президент Владимир Путин е напълно непредвидим, казва бившият полски
Коментари Харесай

Бивш външен министър на Полша: Путин е напълно непредвидим

Руският президент Владимир Путин е изцяло непредвидим, споделя някогашният полски външен министър Дариуш Росати. Той управлява външното министерство от 1995 до 1997 година

По неговите думи, президентът на Русия " ни принуди да се върнем към времената на самодостатъчноста и глобализацията, която познавахме, свършва ".

" Преди това имаше пандемията от Covid-19. На първо място бяха прекратени веригите за доставки, които бяха доста оптимални, защото производството се извършваше на тези места по света, където беше най-евтино и най-бързо.

Така че в този момент навлизаме в нова епоха. Ера на нараснала самодостатъчност и протекционизъм “, сподели някогашният началник на полското външно министерство.

В същото време Розати няколко пъти повтори, че „ в последна сметка Русия ще бъде сложена на колене “. Вярно, по кое време това ще се случи, той не знае, може би година, може би три или пет. Ала Западът въпреки всичко би трябвало да бъде твърдоглав, прецизира Розати.

В същото време съгласно него " идващите няколко години сигурно ще бъдат сложни, изключително за Европа ". Съединени американски щати, твърди някогашният министър, са в по-удобна позиция, защото имат различни горива и енергийни благоприятни условия. Но Европа на практика няма лично гориво и сила, като се изключи възобновимите източници.

„ Ситуацията, в която по-голямата част от нашата сила да идва от възобновими източници или от нуклеарната енергетика, за жалост, е песента на бъдещето “, споделя Дариус Росати.

Що се отнася до съветския президент, съгласно някогашния министър, Владимир Путин " е изцяло непредсказуем и работи съгласно изцяло непозната за нас логичност ".

По неговите думи, Владимир Путин " не разсъждава в общоприетите категории за изгоди и разноски ".

Припомняме, преди ден министърът на защитата на Германия Кристина Ламбрехт също съобщи, че за Берлин е мъчно да разбере тактиката на съветския президент.

„... постоянно би трябвало да следим реакцията на Путин, реакцията на Русия и, несъмнено, ще следим дали заканите се извършват. Сега е по-трудно от всеки път да влезем в главата на Путин, да разберем тактиката му, само че това, несъмнено не би трябвало да ни стопира ", сподели Ламбрехт.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР