Руският президент посрещна лидерите от Общността на независимите държави (ОНД)

...
Руският президент посрещна лидерите от Общността на независимите държави (ОНД)
Коментари Харесай

Човек на Путин изби рибата! Пожеланието за ЧРД

Руският президент посрещна водачите от Общността на самостоятелните страни (ОНД) в Константиновския замък край Санкт Петербург във връзка 70-тия си рожден ден - събитие, целящо да покаже, че Путин не е изолиран макар широкоразпространените рецензии за водената от него война в Украйна, съобщи ДПА. Информационна организация ТАСС пък заяви, че Путин е получил голям брой пожелания за здраве от страната и чужбина.

Патриархът на Руската православна черква Кирил моли всички да се молят за здравето на съветския водач. " Бог Ви е сложил на лостовете на властта, с цел да правите значима работа и да поемете отговорност за ориста на нашата страна и за хората, които принадлежат към нея ", се споделя в негова приветствена депеша. Патриарх Кирил изпрати писма и до свещениците в страната с апел за двудневни молебствия за здравето и дълголетието на Путин.
-->
Поздравления дойдоха и от турския президент Реджеп Тайип Ердоган, беларуския президент Александър Лукашенко, президента на Таджикистан Емомали Рахмон и севернокорейския водач Ким Чен-ун.

Ким означи, че Путин е постигнал значими триумфи в реализирането на огромната стратегическа цел за построяването на мощна Русия посредством своята дейна активност, поемайки тежката отговорност на държавен глава в продължение на доста години, заяви ТАСС. Севернокорейският водач добави, че Путин " се радва на огромно почитание и поддръжка от страна на необятните национални маси ".

Рамзан Кадиров, който ръководи съветската Чеченска република, изпрати дълъг видеопоздрав, в който означи, че Путин от дълго време играе значима роля за Чеченската република и е оказал помощ за освобождението на района от терора.

" Докато има Путин, ще има и Русия ", съобщи ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в приветственото си изказване за рождения ден на съветския президент.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР