Руският потребител на Туитър с ника japanreports вече дълго време

...
Руският потребител на Туитър с ника japanreports вече дълго време
Коментари Харесай

Пръска главата: Загадка за недоволно коте от "Туитър" заведе потребителите при проститутки

Руският консуматор на " Туитър " с ника japanreports към този момент дълго време живее в Япония и знае много доста за тази страна. Но, което е най-важното, умее за нея забавно да споделя.

От време на време japanreports дава на своите над 84 000 почитатели загадки на японска тема. И ето един образец, който се хареса освен на феновете на Страната на изгряващото слънце, само че и на феновете на криминалето и непредвидените обрати. Авторът моли да се познае за какво котето на картината на Утагава Хорисиго е недоволно.

Итак, уважаемые знатоки-японоведы. Посмотрите на эту ксилографию укиё-э. Автор неважен (хотя вы все его сразу узнали), само че имеет смысл сказать, что это Эдо. Внимание наше сразу, разумеется, привлечено котом. Вот про него и спросим:

ПОЧЕМУ НЕДОВОЛЕН КОТ? pic.twitter.com/FE5dvLqfKf
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година

В разговоре с @omruruch подумал, что давно мы тут не играли в угадайки на японскую тему, да? Но след това того, по какъв начин вы прошлый раз сходу разгадали, почему на старинных рекламных плакатах пива были изображены лошадь и жокей, давайте устроим реально СЛОЖНУЮ загадку. Вот непосредствен сложную
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Така, уважаеми познавачи-японоведи. Погледнете тази картина. Авторът не е значим, само че би трябвало да се каже, че това е Едо. Нашето внимание незабавно, естествено, е привлечено от котето. Именно за него и птаме: Защо котето е недоволно? ", написа japanreports

Преди да погледнете увлекателните уточнения на създателя по-долу, вие също може да помислите върху това. Някои коментатори в " Туитър " много бързо съумяха да разгадаят повода за натъженото изражение на мустакатото коте на картината. Но предисторията на запечатания от художника миг е също толкоз дълга, завладяваща и забавна, като самия отговор.
" Да не са му откъснали опашката? ", пита един от тях.

Недовольный кот крупнее pic.twitter.com/o9b1Elb4fQ
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година

" Защото към момента не са измислили интернет и не може да стане толкоз прочут като Сърдитото коте ", написа Anonyshinki.

" Защото под прозореца е доста шумно? ", счита avtz_mnsk.

В последна сметка верният отговор е един и той бе даден: плюшения е подложен там, поради любовни утехи. Но с цел да се обясни, на кой и за какво, бе належащо цяло следствие, в което може да участвате и вие по-долу.

И это правильный отговор! Кот неудовлетворен, потому что его выставила хозяйка, пока занимается сексом.

А избор почему точно хозяйка, а не хозяин, почему точно сексом, а не просто чтобы спать не мешал - мы сейчас подробненько рассмотрим. https://t.co/h7kQn7t3fG
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Имаме верен отговор! Котето е недоволно, тъй като стопанката му го е изгонила, с цел да не ѝ пречи да прави секс. А ето за какво стопанката, а не собственик, и за какво точно секс, а освен да не пречи - в този момент ние в детайли ще разгледаме ".

Итак, поехали. Смотрим за окно. Утро или вечер? Мы знаем, что это Эдо, и мы забележим Фудзи. Фудзи от Эдо (Токио) на юго-западе, поэтому сияние - однозначно вечер pic.twitter.com/FubKgqlyFR
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Така, заповаме. Гледаме през прозореца. Сутрин или вечер? Знаем, че това е Едо. Виждаме Фуджи. Фуджи е югозападно от Едо, Затова има залез - еднопосочно вечер е "

" Сега гледаме какви хора има през прозореца. Хората вървят на тълпи и носят гребла. В стаята също виждаме някакви гребла, единствено че дребни. Сигурен знак, че това е фестивал, на който греблата са знак. Вечер е, върви забава и фестивалът върви към своя край "
Теперь смотрим что там за окном такие люди. Люди идут толпой и несут грабли - это раз. И в комнате мы тоже забележим такие грабли, только маленькие - это два.
Верный знак, что это фестиваль, где символом служат эти самые грабли. Вечер, веселье и фестиваль подходят к концу pic.twitter.com/Z4opQgbU6I
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Сега гледаме в кой регион на Едо това може да се случва. Прозорецът явно е на втория етаж. Решетката на прозореца е отвесна. Вертикалните решетки са имали единствено бордеите. Районът на бордеите в Едо е единствено един - Йошивара, северозападен Едо. Какъв тогава е този фестивал? "
Теперь смотрим, в каком районе Эдо все это могло происходить? Окно очевидно на втором этаже. И решетки на окне вертикальные! Вертикальные решетки были только в борделях. Район борделей в Эдо был один - Ёсивара, северо-восток Эдо. Что же там за фестиваль такой? pic.twitter.com/hTMVzZjkUq
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Фестивалът на греблата - той е за загребване на благополучие и пари. Птиците летят - есен е. Йошивара - североизтокът на Едо. На североизток от Едо, до Йошивара, дружно с фестивала на греблата се организира и фестивала Ториномати. Но какво само че издава името на фестивала? ", написа japanreports.
Во время фестиваля Ториномати у проституток Ёсивара было введено важное предписание: девушки в этот день должны были любой ценой заполучить клиента. Если девушка не находила клиента, то она платила штраф хозяйке борделя равный дневному заработку. Поэтому девушки старались вовсю
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" По време на фестивала Ториномати проститутките от Йошивара са имали значимо предписание: момичето в този ден е трябвало непременно да има клиент. Ако момичето не успее да откри подобен, то тя е плащала санкция на маман в размер на една дневна отплата. Затова девойките са се старали на 100%. "
Итак: мы забележим вечер дня, когда рядом с районом проституток проходят массовые гуляния и проституткам безусловно надо найти клиента. Нашла ли клиента обитательница комнаты? Смотрим на пол и подоконник: неубранная чайная чашка и платок " тэнугуи ", в который заворачивают подарки pic.twitter.com/vVncRA87nD
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Така, виждаме, че е вечер, когато до региона на проститутките се организират всеобщи веселби и проститутките наложително би трябвало да си намерят клиент. Дали стопанката на стаята си е намерила клиент? Гледаме към пода: има неприбрана чаша за чак и забрадка " тенугуи ", в която се увиват дарове ".
Чаем поили гостя. Но что за гость? Может, соседка? На полу лежат сувениры с фестиваля. Но проституток Ёсивары не выпускали за забор их квартала - значит, тот, кто принес ей в комнату сувенир - не обитатель квартала, а человек, веселившийся сейчас на фестивале pic.twitter.com/Ypvo8b9LYH
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" напоила е госта си с чай. Но кой е гостът, съседка? На пода лежат сувенири от фестивала. Но проститутките са нямали право да напущат Йошивара. Значи оня, който е донесъл сувенирите в стаята, не е гражданин на квартала, а човек, който се е веселил на фестивала "
Окончательные сомнения в том, что проститука за работой - эта свернутая пачка салфеток, которая предназначалась для того, что некоторые сейчас просто руками по животу размазывают и так идут pic.twitter.com/lnH2edGW5x
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Окончателното доказателство за това, че проститутката интензивно работи са купчинката салфетки, които са предопределени за това, което някои през днешния ден просто размазват по корема си и по този начин да си потеглят ".

Да! У девушки клиент и утехи в самом разгаре. Кота бесцеременно выпнули ( " клиент пришел, не до тебя, Мурзик, пшел! " ), он забрался на окно, презрительно отвернулся к хамским людям спиной и всем видом показывает, что он НЕДОВОЛЕН! pic.twitter.com/t161erU9z5
— Japanreports (@japanreports) 26 юли 2018 година
" Да! Момичето е с клиент и утехите са в самия си кипеж. Котето безогледно е било изгонено, то се е качило на прозореца, пренебрежително е обърнало тил на пошлата панорама и с целия си тип демонстрира, че е недоволно ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР