Руският национален отбор по ски алпийски (мъже) и треньорският щаб

...
Руският национален отбор по ски алпийски (мъже) и треньорският щаб
Коментари Харесай

Вдигнаха карантината от руските скиори в Зьолден

Руският народен тим по ски алпийски (мъже) и треньорският щаб на тима към този момент не са под карантина в Зьолден и не престават да се приготвят за надпреварите. Това заяви пред ТАСС в понеделник президентът на Руската федерация по алпийски ски Леонид Мелников.

Алпийците Павел Трихичев, Иван Кузнецов и Александър Андриенко пропуснаха откриващото съревнование за Световната купа в Зьолден в неделя. Причината бяха позитивните проби за ковид, взети на двама чиновници от треньорския щаб на тима.

" Сега всичко е наред, само че по-ранните проби на двама чиновници от треньорския щаб на националния тим неправилно демонстрираха позитивен резултат. Вторият тест беше негативен. Днес тимът е изтеглен от карантина и продължава да тренира, подготвяйки се в допълнение за идващия стадий ", сподели Мелников.

" Всички вършат проби съвсем на всеки пет дни и това се случва от началото на пандемията. И на подготвителния лагер, и на всички места. Затова тези два позитивни теста незабавно породиха нашите подозрения ", изясни събеседникът на ТАСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР