Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че въоръжените сили

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че въоръжените сили
Коментари Харесай

Руският министър на отбраната: Изпробват се нови начини за обстрел при бойни действия

Руският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че въоръжените сили на страната би трябвало да употребяват по-развити оръжейни системи в спора в Украйна , съобщи Ройтерс.

" Необходимо е да продължим с модернизацията и основаването на нови системи с капацитет, които след това да се употребяват в специфичната военна интервенция ", сподели Шойгу на среща с генерали във военното министерство.

Министърът на защитата и непосредствен сподвижник на съветския президент Владимир Путин не посочи по време на срещата какво осъвременено въоръжение има поради, само че загатна, че желае да разиска нови способи за възстановяване на артилерийския и ракетен обстрел.

" Изпробват се нови способи за обстрел при бойни дейности ", сподели още той, без да даде повече детайлности. По думите му в Украйна се отбелязва усъвършенстване в съветския противоартилерийски обстрел посредством потреблението на ракетни системи с отдалечен обхват като " Торнадо-С " и артилерийските системи " Малка ".

" Това прави допустимо поразяването на непознати ракети и артилерийски системи ", разяснява Шойгу.

Конфликтът в Украйна, който евентуално е най-смъртоносният в Европа след Втората международна война, лиши живота на десетки хиляди души и от двете страни и породи страхове от по-голям конфликт сред НАТО и Русия. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР