Руският милиардер Олег Дерипаска каза, че през следващата година в

...
Руският милиардер Олег Дерипаска каза, че през следващата година в
Коментари Харесай

Култов руски милиардер изригна! Смразяваща прогноза за страната

Руският милиардер Олег Дерипаска сподели, че " през идната година в Русия няма да има пари ", в случай че в страната не дойдат задгранични вложители. Това стана на тридневния Красноярски стопански конгрес, който стартира в четвъртък.

Руската работа на РСЕ/РС написа, че Дерипаска е някогашен началник на компанията " Руски алуминий ", а през днешния ден е ръководител на надзорния съвет на " Базов детайл " - компания, която самичък е основал.
-->
Той е под глобите на Съединени американски щати от април 2018 година Дерипаска е доближен на съветския президент Владимир Путин и финансира негови планове.

" Вече има съществени проблеми с парите, по тази причина започнаха да клатят бизнеса като риба ", сподели Дерипаска и добави, че за привличането на задгранични вложители от " другарски страни " и вероятно прекосяване на пазара към Азия " върховенството на закона и предвидимостта са доста значими ".

" Ако променяме разпоредбите на играта на всяко тримесечие, според от някакви проблеми, никой няма да ни се довери: нито съветските, нито задграничните бизнесмени ", сподели още Дерипаска. По негово мнение икономическата обстановка в страната е " доста комплицирана и непредсказуема " и ще остане такава най-малко доникъде на 2025 година

Също по този начин Дерипаска предложи " да се понижи два или три пъти " броят на служителите и представителите на правоохранителните органи, като назова настоящия им брой " сериозна тежест за стопанската система ". " Пътят на държавния капитализъм не води до на никое място ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР