Руският лидер Владимир Путин, започвайки преговори с президента на САЩ

...
Руският лидер Владимир Путин, започвайки преговори с президента на САЩ
Коментари Харесай

Путин уверил Байдън, че държи на лична среща с него

Руският водач Владимир Путин, започвайки договаряния с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, показва, че доста би желал да го види персонално.

Кадрите с това изказване бяха показани по телевизионния канал " Русия-1 ". „ Определено ще се забележим, доста бих желал това “, сподели съветският водач в отговор на думите на своя сътрудник, че съжалява задето не могат да се срещнат на срещата на Г-20 в Рим.

В същото време президентският представител Дмитрий Песков, отговаряйки на въпросите на журналиста Павел Зарубин, сподели, че е прекомерно рано да се приказва за персонална среща сред водачите на Русия и Съединени американски щати.

Според него това е въпрос за бъдещето. " Срещата лице в лице е въпрос на бъдещето. Рано е да се приказва за това, прекомерно рано е ", сподели представител на Кремъл.

Песков напомни, че Путин и Байдън са се договорили „ в доста близко бъдеще да назначат свои доверени представители, които да продължат към този момент значителния диалог за конфронтационната обстановка, която в този момент породи в Европа към Украйна “.

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР