Руския президент Владимир Путин щеше да се радва повече, ако

...
Руския президент Владимир Путин щеше да се радва повече, ако
Коментари Харесай

Тръмп сензационно: Путин ненавижда това, което правя аз, той щеше да се радва повече, ако Хилари беше спечелила изборите

Руския президент Владимир Путин щеше да се радва повече, в случай че на изборите през 2016 година беше победила Хилари Клинтън. Това съобщи в изявление за CBN News, CNN, Reuters и други международни медии президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той добави, че е бил извънредно корав на срещата си с съветския водач в Хамбург.

„ Ние сме най-силната страна в света и ставаме все по-силни, тъй като аз съм огромен поддръжник на военните. Например, в случай че Хилари беше спечелила, нашите въоръжени сили щяха да бъдат съкратени. Нашата енергетика щеше да стане още по-скъпа. Това е, което Путин не харесва у мен, тъй като аз от първия ден се стремя към мощна войска, а той не желае това “, съобщи Тръмп.

Той акцентира, че е подхванал редица крачки, които съгласно него няма да се харесат на Москва. " Вижте какво направих аз. Цените на нефта потеглиха нагоре. Ще изнасяме полутечен газ за Полша. Това Путин не го желае. Освен това добавихме 56 милиарда $ за военно съоръжение, спрямо бюджета за предходната година. Разширяваме добива на въглища и полутечен газ, усвояваме нови залежи на природен газ,. Путин всичко това не го желае и го ненавижда, тогава за какво би трябвало да ме поддържа?. Но това никой не го написа ", сподели Трамп.

В същото време Тръмп изясни, че връзките сред него и Путин са „ извънредно значими и могат да спасят доста животи, с помощта на примирието в Сирия “.

Това е първото изявление, което американският президент дава, откогато се върна от форума на Г-20 в Хамбург, където срещата му с съветския президент Владимир Путин се трансформира в основно събитие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР