Руските войски продължават да имат за цел пълното окупиране на

...
Руските войски продължават да имат за цел пълното окупиране на
Коментари Харесай

Полковник от ВСУ разкрива в какво се е прицелил Путин

Руските войски не престават да имат за цел цялостното окупиране на Донецка и Луганска област. Макар че съперниците нямат време да възстановят загубите си, споделя военният специалист, полковник от въоръжените сили на Украйна Петър Черник по телемарафона, представен от Униан.

" Врагът взе това стратегическо решение на 7 октомври предходната година. Това е доста належащо за Путин (руския деспот Владимир Путин - бел.ред.), защото идната седмица ще се състои преназначаването му на поста президент на Руската федерация. Това е доста значим обред и той се нуждае от триумф. “ А съгласно разбиранията на окупаторите е доста значимо да бъде декларирано цялостното „ избавление “ на двата региона и на центъра Купянск, разяснява специалистът.

По неговите думи Купянск също е доста значим, защото той е огромен железопътен възел.

Полковникът прецизира, че Руската федерация няма време да възвърне изцяло загубите си на фронта, защото техният мобилизационен запас към този момент е по-малък от загубите, които са понесли в резлутата на дейностите на украинските сили за защита.

" Те не могат безболезнено да сменят повече от 1000-1200 души на бойното поле всеки ден. Горната граница на мобилизационния им запас е до 30 000 на месец. И ние към този момент знаем по какъв начин да работим с такива цифри. Засега, като се изключи Авдеевка, пробив в дълбочина съперникът не съумя да провежда даже до 15 километра “, отбелязва специалистът.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР