Две години след излизането си от Coronation Street, Кимбърли Харт-Симпсън

...
Две години след излизането си от Coronation Street, Кимбърли Харт-Симпсън
Коментари Харесай

Необичайната кариера на звездата от ITV Coronation Street Кимбърли Харт-Симпсън е далеч от сърцеразбито за сапунка и телевизионни срещи

Две години след излизането си от Coronation Street, Кимбърли Харт-Симпсън още веднъж броди по калдъръма като Ники Уитли.

Отчаян да избегне непозволено мятане зад решетките за хипотетичното ликвидиране на Лорън Болтън, Даниел Озбърн ставаше все по-отчаян да получи отговори за изгубването на тийнейджърката, което го подтикна да протегне ръка към някогашната си обич.

Ники, който в миналото е работил като секс служащ, се върна в Уедърфийлд като изменена жена, работеща в общността. Тя бързо се съгласи да помогне на учителя с познанията си за секс промишлеността, защото беше известно, че своенравната Лорън Болтън е последвала стъпките на Райън Конър в O-Vidz, преди да изчезне - само че съмненията се стоварват върху Даниел, без значение от напъните на Ники.

Но до момента в който нейното алтер его от ITV е изправено пред голяма драма, животът на актрисата Кимбърли Харт-Симпсън надалеч от светлините на прожекторите върви безпрепятствено, със сапунената звезда отпред на личния си бизнес за претапиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР