Руските войски атакуваха Киев с дронове през нощта срещу вторник,

...
Руските войски атакуваха Киев с дронове през нощта срещу вторник,
Коментари Харесай

През нощта Русия атакува Киев с дронове, всички са свалени

Руските войски нападнаха Киев с дронове през нощта против вторник, те са свалени от силите за противовъздушна защита, сподели Сергей Попко , началник на киевската градска военна администрация.

" Алармата за противовоъздушна защита продължи три часа. Врагът употребява ирански муниции от вида " Шахед ". Това е към този момент шестата офанзива с дронове против столицата този месец. От силите и средствата на противовъздушната защита всички въздушни цели бяха навреме открити и унищожени на път към Киев “, сподели той.

По думите му по данни към този миг в столицата на Украйна няма жертви и опустошения.

Русия постоянно бомбардира украински градове, по-специално Киев, дронове и ракети.

Ден по-рано съветските управляващи оповестиха и окупирания Крим. Тогава Министерството на външните работи на Русия заплаши, че ще " вземе твърди ограничения в отговор ". Москва упрекна Украйна за тези офанзиви.

Киев нормално не разяснява сходни произшествия. В понеделник представителят на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна Андрий Юсов сподели, че " това е развой, който ще продължи и ще набира скорост ", до момента в който съветските войски не изоставен територията на Украйна.

Руската войска нападна Украйна на 24 февруари 2022 година и от този момент войната се води напълно на територията на Украйна. Хиляди украински цивилни са убити, а над 6 милиона са принудени да изоставен домовете си.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР