Руските "умни и красиви" са досущ като българските - досадно

...
Руските "умни и красиви" са досущ като българските - досадно
Коментари Харесай

Петър Волгин: Руските "умни и красиви" са досущ като българските

Руските "умни и красиви " са съвсем като българските - досадно едноизмерни, претенциозно нарцистични, глуповато псевдогероични. Самовеличаят се, че сатанизирайки Путин, правят някаква изключително дълбока мисловна активност, разяснява журналистът Петър Волгин.

Всъщност са клиширани до безсрамие. Между тях, несъмнено, има и такива, които задоволително добре осребряват своята опозиционност. Залепили са се в точния момент към задграничните грантови схеми и са усвоили изкуството да се харесват на всяка задокеанска администрация - и на Тръмп, и на Байдън..

И въпреки всичко ми се коства, че броя на "полезните идиоти ", на тези, които "мразят гратис ", е по-голяма. Те се популяризират като рицари на свещената истина, като глашатаи на безкористността и по никакъв начин не осъзнават, че са амебоподобни марионетки на властови центрове в чужбина.

А пък тези, дето се бяха събрали да "защитават Навални " в София, са найгротескни. Ерзац на ерзаца, Екземпляри, извадени от кунсткамера, натъпкана с аномалии. Изпитват безгранично доверие в себе си. Прекланят се пред личната си простащина.

Приличат на средностатистическа женица, повярвала, че е "Мис Вселена ". Ако не друго, най-малко веселят публиката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР