Руските блогъри от YouTube канала Garage 54 публикуваха ново видео,

...
Руските блогъри от YouTube канала Garage 54 публикуваха ново видео,
Коментари Харесай

Най-широката Lada в света


Руските блогъри от YouTube канала Garage 54 разгласиха ново видео, в което демонстрират на какво е кадърен един от най-необичайните им коли. Те вършат най-широкиата Lada в света, като просто заваряват два автомобила ВАЗ-2106 един към различен. Резултатът е кола необятна над три метра с два кормилото и два комплекта педали. Най-удивителното освен това устройство е, че може да се движи и даже да дрифти.

Авторите на този план не показват каква е точната ширина на колата, само че като се има поради, че общоприетата " Шестица " е необятна 1 611 милиметра, посредством елементарни математически калкулации може да се сметне, че екземплярът, изработен от две коли, е с ширина повече от 3.2 метра.

Кратко видео демонстрира по какъв начин колата излиза от гаража. Шофьорите са зад кормилата - евентуално тази " кола " може да се ръководи единствено от двама души. В същото време, макар неудобството от непрестанно синхронизиране на въртенето на кормилата, водачите съумяват освен да я ръководят, само че и да дрифтират с нея. За блогърите това надалеч не е първият необикновен план и точно към ВАЗ-2106 те изпитват специфична обич. Вижте.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР