Рускини призовават съпрузите си да носят трофеи от убити украинци,

...
Рускини призовават съпрузите си да носят трофеи от убити украинци,
Коментари Харесай

Рускини призовават съпрузите си да носят трофеи от убити украинци

Рускини приканват съпрузите си да носят " титли " от убити украинци, съобщи " Бесарабски фронт ", базирайки се на украинското разузнаване.

Нашивки, обувки, военни якета, свалени от окупаторите от телата на украински бранители, починали в борба - това е върхът на фантазиите на нормално съветско момиче от Московска област. Рускинята мечтае бъдещият ѝ брачен партньор, откакто се върне от войната в Украйна, да получи работа в ЧВК " Вагнер " и тогава той даже ще може да ѝ подари освен това.

„ Ще ми донесеш доста военни палта, нечия глава. Показах на Лизка по какъв начин „ вагнеровци “ отрязаха главата на човек... “ – споделя проектите си за бъдещия фамилен живот дамата. Нещо повече, едно момиче, възпитано на „ великата “ съветска просвета, мечтае да употребява „ украинското военно палто ” в ролеви игри с бъдещия си брачен партньор.

„ Илюша, не можеш да се върнеш без военно палто от погубен украинец “, акцентира обичаната на нашественика. Въпреки, че той желае да напусне войната допустимо най-скоро. Безнравствеността на съветската войска от дълго време проби следващото дъно. Но позорното отношение към пленниците и телата на бранители на Украйна, убити в борба, няма да остане ненаказано.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР