Руски инфлуенсъри масово протестират срещу решението на страната им да

...
Руски инфлуенсъри масово протестират срещу решението на страната им да
Коментари Харесай

Руска блогърка засне видео и плаче, че няма да има какво да яде, ако затворят Инстаграм

Руски инфлуенсъри всеобщо стачкуват против решението на страната им да забрани Инстаграм. Някои от притежателите на най-влиятелните профили показаха недоволството си от възбраната, като обявиха, че това е едно от местата, посредством които те изкарват приходите си, поддържат връзка с почитателите си и показват себе си.

Една от тях е риалити телевизионната звезда Олга Бузова, която има над 23,3 милиона почитатели в Инстаграм, разгласява близо 7-минутно видео в неделя, в което ридае от идната загуба на аудиторията си.

„ Не се опасявам да призная, че не желая да изгубя Инстаграма си. Не знам по какъв начин ще се развие бъдещето ми”, сподели тя.

„ Споделях живота си, работата си и душата си в тази платформа. Не правих всичко това като работа, това е част от душата ми. Чувствам се все едно огромна част от сърцето ми и животът ми е лишен “, сподели още Бузова, написа "Трафикнюз ".

36-годишната инфлуенсърка приключи видеото си, като сподели, че "ще отиде и ще продължи да плаче ". Клипът е събрал повече от 700 000 гледания в обществените мрежи.

Модната блогърка Карина Нигай, която има близо три милиона почитатели също разгласява клип, в който плаче и споделя, че е изпаднала в смут, поради възбраната.

„ Мислите ли, че за мен Instagram, е единствено източник на приходи? За мен това е целият ми живот. Това е душата ми. Това е единственото нещо, с което се разсънвам и задрямвам последните пет години подред”, показа тя със сълзи на очите.

Други съветски авторитетни лица приканиха почитателите си да се реалокират в Telegram или платформата за обществени медии VK, с цел да продължат да ги следват там.

„ Инстаграм към този момент го няма “, написа Валерия Чекалина в биографията си в Инстаграм до емоджи на разплакано лице. Инфлуенсърката, която е бременна и има 10,5 милиона почитатели, добави, че идното й наличие ще бъде оповестено в Telegram и VK.

Въпреки че тези авторитетни лица получиха известия за поддръжка от своите почитатели, някои понесоха и рецензия.

„ Боже, в Украйна хората умират, децата са в метрото, няма къде да спят, изгубиха всичко, а ти плачеш поради Инстаграм “...

„ Е, супер, най-сетне и на вас ще ви се наложи да си намерите същинска работа, задоволително пари изкарахте от снимане на голите си тела”

„ Оставате без приходи, ами елементарно е - намерете си друга работа. Украинците остават без дом, без майки, без татковци, без деца. Не ви ли е позор?” разясняват консуматори в отговор на обявата на Бузова.

Русия разгласи в петък, че ще забрани Инстаграм - седмица откакто блокира Фейсбук. Това последва хода на страната да разгласи компанията-майка на платформите Meta за "екстремистка организация " съгласно съветското законодателство.

Ръководителят на Инстаграм Адам Мосери туитна в петък, че възбраната на Русия ще остави 80 милиона души откъснати един от различен и „ от останалия свят “.

Голяма част от еротичните модели в Onlyfans също започнаха да се жалват по отношение на вероятността да забранят платформата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР