Руската Държавна дума прекратява за неопределено време излъчванията на живо

...
Руската Държавна дума прекратява за неопределено време излъчванията на живо
Коментари Харесай

Руската Дума минава в секретен режим! Какво става в Москва?

Руската Държавна дума приключва за неопределен срок излъчванията онлайн на своите пленарни съвещания, с цел да отбрани информацията, която се споделя на тях. Това заяви ръководителят на групата на пропрезидентската партия " Единна Русия " Владимир Василиев в долната камара на съветския парламент, до момента в който в нея се разисква войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

" Въпросите, които изискват поверителна полемика в стеснен професионален кръг, не би трябвало да стават притежание на нашия зложелател ", сподели Василиев пред военната телевизия " Звезда ".
-->
Това значи, че днешното съвещание няма да бъде предавано на уеб страницата на Думата или в обществените мрежи, на което депутатите ще изслушат отчет на вицепремиера Марат Хуснулин за акцията по извеждането в Русия на цивилното население на окупираните елементи на Херсонската област, където украинските сили са подхванали контранастъпление.

Руските депутати би трябвало да обсъдят също законопроект, който ще разреши на военното министерство активизира хора, направили тежки закононарушения. Това е отвод от досегашната процедура в армията да не бъдат допускани нарушители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР