Русия възобновява полетите от 21 септември с Беларус, Казахстан и

...
Русия възобновява полетите от 21 септември с Беларус, Казахстан и
Коментари Харесай

Русия възстановява полети до още 4 държави

Русия възобновява полетите от 21 септември с Беларус, Казахстан и Киргизстан. Това беше обявено пред кореспонденти в петък в оперативния щаб за битка с нова коронавирусна зараза, представен от ТАСС.

„ В резултат на срещата беше решено да се възобновят на реципрочна основа интернационалните полети от 21 септември с Казахстан (град Нур-Султан), Киргизстан (град Бишкек) и Беларус (град Минск) “, обявиха от централата, като означиха, че полетите ще се правят един път седмично.

Освен това Русия ще възобнови интернационалните полети от 27 септември с Южна Корея. „ След срещата беше решено да се възобновят на реципрочна основа интернационалните полети от 27 септември - с Южна Корея (Сеул) “, обявиха от централата, като означиха, че полетите до летището ще се правят на реципрочна основа един път седмично.

Експортната полетна стратегия за руснаци се приключва заради възобновяването на интернационалните полети.  " Оперативният щаб взе решение за преустановяване на програмата за експортни полети заради възобновяването на транспортните връзки сред страните и опцията съветските жители да се връщат у дома с постоянни полети. Също по този начин, като опция на експортните полети, самолетите, връщащи се в Русия след осъществяване на товарни, товарни и пътнически самолети, ще се употребяват на комерсиална основа. В момента тези полети се извършват от Аерофлот, оповестиха от щаба.

„ През целия интервал (на програмата) бяха проведени над 580 изходящи полета, които превозваха повече от 92 хиляди пасажери “, допълват от щаба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР