Русия ще изстреля шпионски спътник за Иран, но ще го

...
Русия ще изстреля шпионски спътник за Иран, но ще го
Коментари Харесай

Русия изстрелва шпионски спътник за Иран

Русия ще изстреля шпионски сателит за Иран, само че ще го употребява за шпиониране на Украйна, написа в. " Вашингтон Пост ", базирайки се на свои източници в западните разследващи служби.

Сателитът ще усъвършенства доста опциите на Техеран да шпионира военни цели в Близкия изток. Москва обаче има намерение първо да употребява галактическия уред за наблюдаване на украинските въоръжени сили, написа вестникът. Спътникът Hayam ще бъде изстрелян на 9 август. Русия ще го употребява в продължение на няколко месеца за наблюдаване на военни обекти в Украйна. Сателитът ще бъде оборудван с камера с висока резолюция.

Същевременно консултант в кабинета на украинския президент Алексей Арестович съобщи, че Иран е предал на Русия 46 безпилотни самолета.

По негова информация съветската войска към този момент ги употребява в Украйна. " Иранският дрон е машина от много предходно потомство, направена на коляно, само че може да реши част от дилемите, тъй като в тази война и детските квадрокоптери вземат решение задания - с спонтанни захващащи механизми за мятане на гранати ", сподели Арестович.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР