Cadillac не се шегуваше, когато заяви, че цените на неговия

...
Cadillac не се шегуваше, когато заяви, че цените на неговия
Коментари Харесай

Cadillac обяви цена от 340 000 долара за Celestiq

Cadillac не се майтапеше, когато съобщи, че цените на неговия флагман Celestiq ще стартират от над 300 000 $.

Миналата седмица говорителката на компанията Мелиса Грейди Диас се включи в LinkedIn, с цел да разгласи началото на поръчките на клиенти за огромния електрически хечбек, както и че базовата цена е почти 340 000 $, без да се включва таксата за дестинация.

Тази базова цена е за това, което Диас разказа като " празно платно ", което значи, че действителните цени на покупко-продажбите могат да бъдат доста по-високи. Част от повода за високата цена на автомобила е високото равнище на персонализация, което ще бъде разполагаем на клиентите.

Cadillac не е дал детайлности за това какви варианти за персонализация ще бъдат разполагаем, с изключение на връщането на логото Cadillac goddess за елементи от екстериора и салона на автомобила. Във видеоклип, оповестен предходната есен, обаче музикантът и предстоящ притежател на Celestiq Лени Кравиц е показан да преглежда редица цветове и материали за тапицерията.

 width=

Процесът на поръчване от клиента или процесът на планиране, както го назовава Cadillac, ще разреши на клиентите да се свържат с дежурен консиерж, както и с дизайнерите на Cadillac, с цел да им оказват помощ да доближат до идеалната настройка. Клиентите ще бъдат поканени да посетят, физически или виртуално, новия Cadillac House в Глобалния механически център на General Motors в Уорън, Мичиган, където ще се създава Celestiq.

Cadillac съобщи, че Celistiq ще бъде създаван най-вече на ръка със скорост от единствено 1,2 автомобила дневно, което значи, че годишното произвеждане ще бъде по-малко от 500 бройки. Доставките ще стартират напролет на 2024 година Диас съобщи, че има " извънредно огромно търсене " за Celistiq.

Celestiq е планиран въз основата на платформата Ultium EV на General Motors и набор от технологии за акумулатори. Той ще разполага с 600 к.с. и 111-киловатчасова батерия, която се чака да обезпечи пробег от към 480 км. Благодарение на поддръжката на зареждане с мощ до 200 kw, притежателите ще могат да усилят пробега си с 130 км за 10 минути благодарение на бързо зарядно устройство за непрекъснат ток.

 width=

Ще има и доста технологии, общоприети или налични, в това число 55,0-инчов цифров екран, стъклен покрив с четири панела, който разрешава на лидера и пасажерите самостоятелно да настройват степента на бистрота, озвучителна система AKG с 38 високоговорителя и първото приложение на автоматизираната функционалност за подкрепяне на лидера Ultra Cruise на GM, за която е дадено, че ще действа на 95% от пътищата в Съединени американски щати.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР