Русия прие закон за подсигуряването на военните си операции в

...
Русия прие закон за подсигуряването на военните си операции в
Коментари Харесай

Русия прие закон за подсигуряването на военните си операции в чужбина

Русия одобри закон за подсигуряването на военните си интервенции в чужбина и закон за свързани с това промени в трудовия кодекс, съобщи ТАСС.

С оглед военни и антитерористични дейности в чужбина държавното управление има право да постанова специфични ограничения в региона на стопанската система, планува единият закон. Тоест държавните възложители - министерствата на защитата и на изключителните обстановки, Федералната работа за защита и Федералната работа за сигурност - ще могат да понижават или усилват размера на стоките и услугите по подписаните контракти, както и да трансформират цените. Специалните компетенции на държавното управление включват също непрекъснатото или краткотрайното прилагане на материални полезности от държавния запас.

Днес долната камара на съветския парламент одобри втори закон, обвързван с първия, за промени в трудовия кодекс. Промените плануват, че при въвеждането на специфични ограничения в стопанската система държавното управление ще има право да прави промени в реда и изискванията за работа отвън откритата дълготрайност на работното време, нощем, през празнични и неработни дни, както и при даването на годишния заплатен отпуск.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР