Русия поиска официално от Съвета за сигурност на ООН да

...
Русия поиска официално от Съвета за сигурност на ООН да
Коментари Харесай

Скандал! За какво Путин покани Роджър Уотърс

Русия изиска публично от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да включи измежду представителите по тематиката с войната в Украйна известния музикан и съосновател на Pink Floyd Роджър Уотърс. Искането е за идната среща на съвета, на която ще има разнообразни оратори. Припомняме, че предходната година британецът отбрани съветската позиция и президента Владимир Путин, а също по този начин упрекна Съединени американски щати, че са предизвикали протичащото се в Украйна, съобщи Актуално.

" Русия изиска английският деятел за мир и прочут рок музикант Роджър Уотърс да взе участие като представител в съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, отдадено на вероятностите за спокойно разрешаване на украинската рецесия в подтекста на възходящите западни оръжейни доставки за страната ", написа първия зам.-постоянен представител на Москва в международната организация Дмитрий Полянски в „ Телеграм “ и Twitter.
-->
През август предходната година Уотърс направи турне в Съединени американски щати, на което показа мултимедия с портрети на „ военнопрестъпници “. Сред тях беше и ликът на американския президент Джо Байдън. Пред CNN 79-годишният музикант съобщи, че президентът на Съединени американски щати „ подклажда огъня в Украйна “. „ Това е съществено закононарушение.

Защо Съединени американски щати не окуражи президента Зеленски да договаря, с цел да постави завършек на нуждата от тази чудовищна, ужасяваща война? “, попита Уотърс.

Съоснователят на Pink Floyd поддържа и тайната доктрина, че войната е почнала не на 24 февруари 2022 година, а през 2008 година, когато алиансът НАТО е нарушил обещанието си, обещано на руския президент Михаил Горбачов през 90-те години на 20 век, и е почнал да се уголемява на изток, достигайки до границата на Русия.

" Съжалявам, че западните държавни управления подклаждат огъня, който ще унищожи красива страна, като засипват Украйна с оръжия. Бъдете сигурни, че в случай че всички наши водачи не стартират дипломатически договаряния, след края на сраженията от Украйна няма да остане съвсем нищо “, съобщи тогава музикантът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР