Русия напоследък редовно я шамарят навсякъде, където тя си развява

...
Русия напоследък редовно я шамарят навсякъде, където тя си развява
Коментари Харесай

Русия така и не успя да се прости с канибалските си привички

Русия в последно време постоянно я шамарят на всички места, където тя си развява бузите. 
Англичаните умеят да унижават извънредно елегантно. На съветския дипломат заедно с всевъзможни публични лица от дипломатическите служби не разрешиха достъпа до британския парламент.
Някога си достъпът до британския парламент бил неразрешен единствено на прокажените. Малко по-късно - 1852 година, към прокажените добавили и прекомерно миризливите. И не щеш ли в 2022 година към прокажените и миризливите прибавиха и съветските дипломати. Нека отбележим, че когато се обсъждал въпросът за позволява на делегация същински човекоядци от Папуа Нова Гвинея, тогавашният министър председател Бенджамин Дизраели въпреки всичко им дал достъп, отбелязвайки че дори късото прикосновение с същинската цивилизация бива благотворно. Той се оказва прав. Туземците от Папуа Нова Гвинея, както знаем, в следствие се отказали от човекоядството. Но пък Русия по този начин и не съумя да се елементарни с канибалските си навици. 
Спреният достъп значи, че Русия към този момент не принадлежи към общността на цивилизованите страни и всевъзможни кокетства с нея са завършили вечно. 
Всичко, което се случва през днешния ден по света, няма никакво рационално пояснение, както в действителност и бъдещата световна война. За всички тези катаклизми, които ни чакат, няма нито една действителна причина, с изключение на безумието на Путин. При това триумфите на Путин към този момент са колосални. Той разори и трансформира в цялостни нещастници целия собствен народ. Но и това не му стига. Да отнеме щастието на милиони хора, да ги лиши от светлина, развиване, комфорт, наслада - тази съкровена фантазия на Путин е действителност. Поради що Вова си отмъщава на съветския народ и на света, към този момент е неразбираемо.
Уморителният апел, да вземем за пример да се изпълни светът с съветски коли, да се сътвори конкурентна автопромишленост - ние разбираме, че всичко това се произнася в режим на бълнуване. Той просто е превключил в режим на чисто бълнуване и до края на изявлението си не го е изключил - както стана и на икономическия конгрес. На обхванатия в трупна миризма Петербургски стопански конгрес.
Та нали никой не пречеше на Русия да краде, ограбва, унижава и осакатява личното си население! Е, прехвърчаха на места някакви правозащитни залъгалки, само че от това нямаше нито последици, нито резонанс. Русия за цивилизования свят беше някаква Марианска котловина, дъното на света, където по свои закони живеят неразбираеми мутанти с бели очи. Но никой не ги пипаше, никой не им пречеше. Никой не се намесваше дори, когато на повърхността изплуваха свръхестествените закононарушения на режима, като историята с гащите на Навални (намазани с новичок - б.р.). Запада можеше да смъкна Путин хиляди пъти без каквито и да било проблеми. Но Запада благодушничеше, той виждаше в Русия някакъв Джурасик парк и си мислеше, че стените на парка са надеждни.
Но - йо-хо-хо! Както стана ясно неотдавна, динозаврите даже доста елементарно събарят стените, разтичват се в близост и устройват Буча и Мариупол. Резултатът от това безкрайно търпение и добродушие е ужасяващ. Днес Русия е озверяла, озъбена и залутана в лъжите си страна. Изведнъж и от нищото тя разпростра нервност, геноцид, всеобщи убийства и опустошения на градове, война, репресии. При това тя настойчиво изисква цялостна безотговорност за държанието си.
Това е безусловно необяснимо, международна особеност, неразрешима мистерия. 
И някакви съветски анализатори, лежат в ковчега си на огромна дълбочина, гробът им засипан и трамбован, ковчегът закован, устата им цялостна с трупни червеи, дикцията им от дълго време изгубена, само че те размахват ръце тия съветски анализатори, блъскат по ковчега с прогнилите си стави, подвигат кавги, постояно се пробват да контролират придвижването на повърхността, дават инструкции какви цвета да им посадят на гроба... 
Стига толкоз, другари, време е да намерите покой, никой няма да ви изкопае занапред. Покойника никой не го пита какво да написа на надгробната му плоча. 
***
Александър Невзоров е съветски журналист и някогашен народен представител, неотдавна с украинско поданство.
***
Източник: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР