Русия има сведения, че Вашингтон е разработил тайна стратегия за

...
Русия има сведения, че Вашингтон е разработил тайна стратегия за
Коментари Харесай

Русия: САЩ разработват тайна страгегия за борба с оръжията за масово унищожение

Русия има сведения, че Вашингтон е създал загадка тактика за противопоставяне на оръжията за всеобщо поразяване (ОМП), оповестява ТАСС.

" Министерството на защитата на Русия разполага с информация за създаването в Съединени американски щати на секретна Стратегия за противопоставяне на оръжията за всеобщо заличаване. Според проекта на разработчиците на тактиката предпочитани посоки в активността на Министерството на защитата на Съединени американски щати са: обезпечаване на защитата на територията на страните против външна експанзия с потребление на ОМП; абсолютно въздържане на евентуални съперници от потребление на ОМП против Съединени американски щати и техните съюзници; основаване на комбинирани елементи, способни дейно да се борят и да побеждават в условия на химическо, биологично, радиологично и нуклеарно заразяване ", уточни началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на Русия генерал-лейтенант Игор Кирилов.

Като изоставят работата по протокол за инспекция в границите на Конвенцията за възбрана на биологичните и токсинните оръжия, Съединени американски щати основават административни и механически структури, които могат да вземат участие в проучвания с двойна приложимост, в това число за нападателни цели, предизвести той.
 Пентагонът уточни Русия, Северна Корея и Иран като нуклеарна опасност за Съединени американски щати
Пентагонът уточни Русия, Северна Корея и Иран като нуклеарна опасност за Съединени американски щати

Първи разбор от 2014 година

По негови думи отворената (некласифицирана) част на, демонстрира, че съгласно Пентагона Руската федерация, Китай, Иран и Северна Корея преглеждат оръжията за всеобщо заличаване като средство за ограничение на способността на Съединени американски щати да реализират стратегически цели във войни и военни спорове.

" Съгласно Стратегията Русия е разказана като източник на " остра опасност " за сигурността на Съединени американски щати в средносрочен и дълготраен проект. Китайската национална република е избрана като " възходяща опасност ". Подчертава се, че в последно време Пекин е постигнал забележителен прогрес в модернизацията на стратегическите си нуклеарни сили. и Иран са избрани като непрекъснати закани ", означи Кирилов, цитирайки документа.
 Русия не представлявала нуклеарна опасност за никого
Русия не представлявала нуклеарна опасност за никого

Това съобщи непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР