Русия и Беларус започнаха съвместните учения Запад. В тях ще

...
Русия и Беларус започнаха съвместните учения Запад. В тях ще
Коментари Харесай

Das Erste: Армията на Путин е твърде слаба, за да нападне държава от НАТО

Русия и Беларус започнаха взаимните учения „ Запад ”. В тях ще бъдат ангажирани над 12 хиляди бойци, 200 танка и 10 кораба. Западът с безпокойствие следи ученията. Руските и беларуските военни ще упражняват и по границите на страни-членки на НАТО – Полша, Литва, Латвия и Естония. На тематиката за какво точно в този момент се организират тези учения посветил преписка от Москва Удо Лилишкис от немската телевизия Das Erste. През миналите години Владимир Путин похарчи доста, доста пари за рационализация на своята войска и това е обикновено разследване, тъй като военните желаят за ревизират всичко ли работи и взаимодейства както би трябвало.

Втора причина са идните президентски избори през март идната година. Русия претърпява в действителност тежка икономическа рецесия, недоволството на хората пораства, твърди Лилишкис. В икономическата област Кремъл не може да набере точки, по тази причина като опция драговолно се демонстрира, че Русия още веднъж е боеспособна, мощна, модерна военна страна.

Освен това мнозина съветски военни може би в действителност изпитват действително чувство за опасност. С тези учения те ясно споделят: „ Ние фактически сме боеспособни, ние можем незабавно да се защитим от офанзиви, които в този момент имитирате.”

Тези военни учения обаче провокират доста безпокойствие у НАТО, споделя журналистът. Такова да вземем за пример е опасението, че съветската армия може да остане в Беларус.

Страните от Балтика са извънредно разтревожени от толкоз многочислена армия на техните граници, само че множеството специалисти, съгласно Лилишкис, реагират умерено. Те твърдят, че никой в този момент не може да си показа директно нахлуване на страна от НАТО. За това армията на Путин е към момента слаба.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР