Русия е заинтересована от съгласието на президента на Украйна Владимир

...
Русия е заинтересована от съгласието на президента на Украйна Владимир
Коментари Харесай

Лично Путин е наредил войската да се изтегли от Киевска област

Русия е заинтригувана от единодушието на президента на Украйна Владимир Зеленски с изискванията, изложени на договарянията, от тях зависи краят на специфичната интервенция. Това съобщи формалният представител на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

Можем да вземаме съществени решения по време на договарянията, по тази причина президентът Путин подреди на нашите войски да се изтеглят от Киевска област, разясни Песков, представен от РИА.

По думите на Песков изтеглянето на съветските сили от Киевска област е жест на благосклонност. Така Русия се пробвала да сътвори условия за взимане на по-сериозни решения в договарянията с украинската страна, написа Лента.ру.

По-рано представителят на Кремъл отхвърли известията за желанието на Русия да убие президента на Украйна. Цялата информация за идното закононарушение е цялостна неистина, акцентира Песков.

Преди това ръководителят на съветската делегация Владимир Медински отхвърли да показа оптимизма на Киев по отношение на готовността на контракта, заявявайки, че военните и дипломатическите служби на Киев към момента изостават от осъществяването на тези съглашения, които към този момент са реализирани на политическия равнище.

Поредните руско-украински договаряния се организираха на 29 март в двореца Долмабахче в Истанбул. Срещата стартира с диалог тет-а-тет сред Медински и ръководителя на фракцията „ Слуга на народа “ във Върховната Рада Давид Арахамия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР