Русия е преживяла много трудности в своята история и винаги

...
Русия е преживяла много трудности в своята история и винаги
Коментари Харесай

Вижте бляскавата церемония по встъпването в длъжност на Путин

Русия е претърпяла доста компликации в своята история и постоянно е успявала да се възроди от тях като птица феникс - ще го стори и в този момент. Това беше главното обръщение, което съветският президент Владимир Путин насочи в речта си по случай встъпването си в служба за четвърти мандат като президент на Русия.
Сподели с товите другари
Путин увери, че вижда като собствен дълг да направи всичко допустимо да служи на съветския народ и да работи за блестящото бъдеще на страната си, както и да оправдае упованията на руснаците. Той добави, че историята не прости изоставането на никого и по тази причина ще одобри провокациите на времето. " Русия би трябвало да върви в крайник с световните промени и да остава открита за разговор. Страната би трябвало да бъде модерна и динамична, самоуверено да приема провокациите на времето, тъй като историята не прости за инертност ", сподели съветският държавен глава.
Като свои съществени цели новият-стар съветски президент видя образованието, опазването на здравето и отбраната на майките с деца. Особено внимание ще обърнем на обичайните фамилни полезности.
Путин даде обещание да разчита на " дръзновеността " на младежите и на техните качества да станат водачи на измененията. Той добави, че понятия като известност, чест, сърдечност и неприкритост би трябвало да станат витални правила за представителите на всички равнища на властта.
Президентът на Русия не пропусна да означи, че сигурността и отбранителните качества на Русия са обезпечени и на тях и в бъдеще ще бъде отделяно съществено внимание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР