Русия е много разтревожена от изявленията на Съединените щати за

...
Русия е много разтревожена от изявленията на Съединените щати за
Коментари Харесай

Медведев: Тревожим се от военна намеса на САЩ във Венецуела

" Русия е доста разтревожена от изказванията на Съединените щати за военна интервенция във Венецуела, като линията за разрушение на нежелани държавни управления още веднъж се трансформира в приоритет за Съединените щати ", съобщи министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев.
" За наше надълбоко страдание, по този начин наречената непримирима част от венецуелската съпротива продължава да бъде под мощно въздействие от чужбина.
Всъщност, точно това въздействие прави тази част на опозицията " непримирима ". Вашингтон прави изказвания, които позволяват военна интервенция. Има и откровени провокации на границата”, съобщи Медведев в изявление за вестник " Труд ".
" Всичко това е доста обезпокоително и допуска, че линията за изтласкване на нежелани държавни управления - в духа на доктрината на Монро - още веднъж се трансформира в приоритет за Съединени американски щати.
Приканваме всички наши другари от Латинска Америка да мислят съществено за това отношение към държавното управление на Николас Мадуро ”, акцентира той.
По-рано съветникът по сигурността на американския президент Джон Болтън съобщи, че Съединени американски щати се стремят да основат коалиция за промяна на властта във Венецуела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР