Русия, доколкото е възможно, ще защити своите интереси в случай

...
Русия, доколкото е възможно, ще защити своите интереси в случай
Коментари Харесай

Песков: Недопустимо е използване на замразените руски активи в чужбина

Русия, доколкото е допустимо, ще отбрани своите ползи при положение на нелегално потребление на съветски активи в чужбина. Посегателствата върху които са безусловно неприемливи. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Така той разяснява думите на представителя на Европейската комисия Кристиан Уиганад, че Европейски Съюз може да употребява за Украйна приходите от реинвестирането на замразените активи на Централната банка на Руската федерация.

Посегателството върху правото на благосъстоятелност, частна, държавна или корпоративна, е безусловно недопустимо. Все още би трябвало да забележим какво ще показват като опрощение. А това, че Русия ще отбрани своите ползи, доколкото е допустимо, това не би трябвало да провокира подозрения у никого, разясни Песков.

Между страните от Европейски Съюз се води полемика по отношение на замразените държавни активи на Руската федерация. Самите тези активи не могат да бъдат иззети заради върховенството на закона, само че Европейска комисия има правна оценка за допустимостта да се работи със замразени активи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР