Русенците Теодор Цветков и Светослав Захариев – Сисо бяха отличени

...
Русенците Теодор Цветков и Светослав Захариев – Сисо бяха отличени
Коментари Харесай

Русенски добротворци с награди „Агент на промяната 2023“

Русенците Теодор Цветков и Светослав Захариев – Сисо бяха отличени от фондация „ Агент на смяната “ за 2023 година. Двамата получиха премиите за тяхната усилена работа по обществено значими дела.

Теодор Цветков, прочут със своите благотворителни дела, плувец и рекордьор, стана „ Посланик “ на „ Агент на смяната 2023 “. При приемане на премията той разяснява: „ Искрено съм разчувстван от това самопризнание и от поддръжката на всички вас! Този опит ме сближи с невероятни хора, които като мен подхващат дейности за положителното на обществото. Моята фантазия е да вършим света към нас по-добро място, където с обич и съпричастие се грижим един за различен. Вярвам в силата на общността и в това, че дружно сме по-силни! “

Светослав Захариев – Сисо получи първо място в категория „ Промяната за всеки “, дружно с доктор Алдин Али. Той интензивно оказва помощ на деца с увреждания, с цел да се усещат признати и приобщени посредством фитнес занимания в особено оборудвана зала. По този метод Сисо оказва помощ за тяхната рехабилитация и социализация.

Събитието се организира всяка година, като на него участваха кметът на Столична община Васил Терзиев, министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, тв водещият Ники Кънчев, както и други представители на неправителствени организации, известни артисти, музиканти, писатели, публицисти и спортисти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР