Бяла за трети пореден път триумфира с тилата за шампион

...
Бяла за трети пореден път триумфира с тилата за шампион
Коментари Харесай

Хандбалистките на Бяла са шампионки за трета поредна година

Бяла за трети следващ път победи с тилата за първенец на България. Това стана след втората среща от Супер финала в ДСК „ Васил Левски “ във Велико Търново.Шампионките,водени от Виктория и Игор Жосан, победиха с 33:23,но това не стана толкоз елементарно както демонстрира резултата.През цялото първо полувреме тимовете се сменяха във водачеството на резултата и след отлични изяви на двете вратарки резултатът бе 11:10 за гостенките.

С началото на второто полувреме белите тигрици усилиха темпото и резултата почва да набъбва с цел да стигне до крайното 33:23 купа за беленчанки.За отбелязване е,че за разлика от различен път двете агитки подкрепяха своите състезателки, нямаше обидни викания.Може тук-там да е имало дребни закачки, само че след мача публиката даде заслуженото и на двата състава като ги приветства дълго след последният съдийски състав.Благодарим и на двете агитки за тяхното поведение!!! Капитанката на Бяла Кристина Иванова завоюва и наградата за най добър бранител в шампионата.Сезонът в зала завършва само че съперничеството продължава в шампионатите по плажен хандбал.

Белите тигрици получиха отмора до 24 май,когато в 17.00 часа в салона на НЧ „ Трудолюбие “,заедно с единадесетгодишните девойки от клуба ще показват пред беленската общност извоюваните шампионски купи.

Да напомним,че седмица по рано белите тигрици провлачиха крайник и завоюваха в Хасково, първа шампионска купа при подрастващите. " Очакваме в петък салона на читалището да е цялостен,както се и цялостни ОЗК „ Арена Бяла “.ОчаквамеВи,ще има изненади! ", оповестиха от клуба
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР