Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения

...
Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения
Коментари Харесай

Мадалина проговори. Какво каза за Гришо СНИМКИ

Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения си ден от българския тенисист Григор Димитров. Двамата официализираха връзката си при започване на лятото, а през днешния ден Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с обичания си на СПА отмора.


-->
Броени часове преди рождения си ден Мадалина разгласява на формалния си профил в Instagram персонална равносметка, съпроводена от изложба фотоси, в това число такива с Григор и не пропусна да напише благи думи за него.



„ Трябва да благодаря на това неуместно красиво необикновено човешко създание Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че би трябвало да жертвам доста от времето ни дружно, с цел да бъда пред компютъра съвсем непрекъснато през последните няколко месеца ”, написа румънката.

Малко по-късно на story на профила си тя стартира да споделя специфични моменти от първите часове на рождения си ден, от които се схваща, че с Григор Димитров са на отмора и са посрещнали дружно изгрева. Самият той качи фотография на Мадалина в басейн на story в Instagram с добавено изображение на сърце и написа „ Моята рожденичка ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР