Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешерю беше много доволен за

...
Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешерю беше много доволен за
Коментари Харесай

Клаудиу Кешерю: Олекна ми след тези голове

Румънският голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешерю беше доста удовлетворен за двете си попадения против Дунав, които помогнаха на първенците да победят с 3:1. Нападателят изобщо не се тормози от идването на Брандао в състава.

" Започнахме доста мощно мача с Дунав. Всички знаехме, че ще бъде мъчно, като трябваше да сме съсредоточени и да се раздадем оптимално. Започнахме на високи обороти, което ни оказа помощ, само че по-късно ни затрудни. Втората част небрежно вкарахме два гола, откакто треньорът ни даде препоръки. Двете попадения са доказателство по тази причина. Най-важното е, че се завърнахме към положителните резултати, като контролирахме халфовата линия ", показа Кешерю.

" Единият ми гол беше доста хубав? Опитвахме го на тренировки, както и предходната, по този начин и тази година, само че най-сетне се получи. Импровизирахме, като стана прекрасен гол. Помогна ми, че съперниците не бяха покрай мен. На подготовка ми се получат тези неща, благополучен съм, че вкарах два гола. Олекна ми, че се разписах на два пъти. Играта?
За нас това беше въпрос на време. Никой не се е съмнявал в нашата игра. Ние сме първенци седем пъти подред, желаеме да ставаме все по-добри, както желаеме да се усъвършенстваме от ден на ден. Тактически и физически ставаме все по-силни. Трябва да се работи постоянно.

Новият футболист не трансформира моята позиция. Винаги работя, с цел да ставам все по-добър. Разчитам на мотивацията и на опциите си. Добре е за тима, че има още по-голяма конкуренция ", добави голмайсторът на " орлите ". Първа лига 7 кръг, неделя 2 септември  Лудогорец 3:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР