Росен Ангелов е привлечен задочно като обвиняем за шесторното убийство

...
Росен Ангелов е привлечен задочно като обвиняем за шесторното убийство
Коментари Харесай

Все още издирват Росен Ангелов, той е много опасен и въоръжен


Росен Ангелов е притеглен задочно като обвинен за шесторното ликвидиране в Нови Искър, оповестиха по време на брифинг от прокуратурата. Той към момента не е арестуван. Името му е било известно още в първите 24 часа след определяне на закононарушението.
Назначени са 91 експертизи. В рамките на този къс интервал бяха разпитани 21 души, съобщи Борислав Сарафов.
Аутопсиите демонстрират, че в телата на жертвите има по няколко патрона, като са въпроизведени и контролни изтрели в главите на жертвите. Извършителят е желал да бъде сигурен, че жертвите са мъртви.
Профилът на Росен Ангелов демонстрира, че той е без документи, без работа. Прякорът му е Горския човек. Той е имал три присъди, както и голям брой наказателни производства. Има присъда за 8 години отнемане от независимост. През 2009 година е бил разгласен за общодържавно търсене. Този голям размер процесуални-следствени дейности потвърждават по безспорен метод авторството на действието, показаха изрично от прокуратурата. Като причинител той е работил самичък и не е имал съучастници. Той се придвижва през гора и през планини, като взема всички ограничения, с цел да не бъде открит и арестуван.
Говорителката на прокуратурата Емилия Русинова, съобщи че упрекнат в ликвидиране на повече от едно лице и преднамерено осъществено действие. В момента, в който бъде арестуван, ще му бъде избрана мярка за неотклонение. По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи търсеният Росен Ангелов е извънредно рисков и въоръжен. По предписание на премиера Борисов в издирването му взе участие и българската войска. Росен Ангелов има преднина, защото убийството е осъществено на 31 декември през нощта, а е намерено на 2-ри януари, като е взел всички ограничения да се укрие.
Мотивът за убийството е персонален. Той е имал връзка с една от жертвите - Кети Кюхова. Майката на убитата Кети е била наясно с тази връзка. По думите на гл. секретар на Министерство на вътрешните работи лицето Росен Ангелов е с необикновен темперамент и ставал раздразним, когато е отритнат. Според управляващите Кети е била първата жертва, по-късно е убито фамилията в къщата. Кети най-вероятно е превозена с автомобила и тялото и е било захвърлено.
Убийството е осъществено с едно оръжие. Ангелов е направил опит да заличава следите на мястото на престъплението, събирал е гилзите от оръжието и е размествал телата на жертвите.
Росен Ангелов е погубен всички в къщата, в това число кучето, като я е претърсил напълно и е употребявал ритници, с цел да разрушава вратите.
Ангелов не може да напусне страната тъй като няма документи за идентичност.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР