Жена на 50 години от Великобритания е починала, след като

...
Жена на 50 години от Великобритания е починала, след като
Коментари Харесай

Жена бе убита в дома си от собствените си кучета

Жена на 50 години от Англия е умряла, откакто е нападната от личните си кучета в дома си в Източен Лондон, оповестява Би Би Си.

Двете кучета, порода американско були, са хванати от въоръжени чиновници на реда.

Смята се, че това е първото смъртоносно нахлуване на кучета от породата американско були, за които се знае, че са били регистрирани според новите закони на страната.

Съседи разказват, че са видели парамедици да вършат изкуствено дишане на жертвата в градината пред дома ѝ, само че изходът е бил съдбовен.

Жена, поискала да остане анонимна, споделя: „ Излязох от къщата и погледнах какво се е случило. Не сме чули нищо, само че видяхме пристигналия хеликоптер и доста служители на реда. Застанах до пътя и видях парамедик, който правеше изкуствено дишане. Горката жена. Шокиращо е. "

Породата американско були към този момент е неразрешена от управляващите в Англия и Уелс. За да се имат подобен вид кучета, притежателите им би трябвало да имат документ, който ги освобождава от възбраната.

Всеки, който има сходно куче, би трябвало да го кастрира, да му сложи микрочип и да го държи с намордник и на мотив на публични места. Според статистиката през 2023 година е имало 16 смъртни случая в резултат на набези от кучета в страната.

В края на 2023 година близо 60% от кучетата, държани в полицейските кучкарници, са били от някаква порода питбул.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР