Тази година шест училища и гимназии ще изпратят общо 455

...
Тази година шест училища и гимназии ще изпратят общо 455
Коментари Харесай

Габрово изпраща 455 абитуриенти за четири дни

Тази година шест учебни заведения и гимназии ще изпратят общо 455 кавалери и дами за баловете в град Габрово. От тях две са междинни учебни заведения и четири гимназии, от Общината пред „ Българска телеграфна агенция “.

Абитуриентските балове тази година са ще се проведат сред 23 до 26 май . Средно учебно заведение „ Отец Паисий “ ще дефилира на площад „ Възраждане “ на 23 май, Средно учебно заведение „ Райчо Каролев “, Национална Априловска гимназия и Професионална гимназия по туризъм „ Пенчо Семов “ – на 24 май. На 25 май е ред на зрелостниците от Природоматематическа гимназия „ Акад. Иван Гюзелев “ и последни на 26 май са учениците от Професионална техническа гимназия „ Д-р Никола Василиади “ .

В дните на баловете за времето от 17:30 до 21:00 часа се лимитира придвижването на моторни транспортни средства по улиците: ул. „ Скобелевска “, бул. „ Априлов “ от пресечката с ул. „ Възраждане “ до пресечката с ул. „ Райчо Каролев “. Автобусите на градския превоз по линии 2, 6 и 8 в посока кв. „ Недевци “ ще се движат по ул. „ Юрий Венелин “. 

Нов жълт код: Дъжд и гръмотевични стихии в половин България

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР