Издигнатият от българския транспортен сектор за народен представител в Европейския

...
Издигнатият от българския транспортен сектор за народен представител в Европейския
Коментари Харесай

И таксиметровият бранш застава зад Николай Рашков

Издигнатият от българския транспортен бранш за депутат в Европейския парламент, през днешния ден получи поддръжката и на таксиметровите водачи и превозвачи. Сдружение „ Съюз Такси “, сплотяващо всички по-големи таксиметрови организации и компании в София и в страната, застава зад кандидатурата на Рашков.

„ Силно сме впечатлени от личността на, както и от невижданото обединяване на сътрудниците от транспортния бранш. Радваме се, когато можем да застанем зад нещо положително и градивно, а не както сме привикнали - да сме дружно единствено за митинги “, споделя Кирил Ризов, ръководител на „ Съюз Такси “. 

„ Изключително съм признателен за тази поддръжка. Горд съм, че съумявам да сплотявам от ден на ден браншове от стопанската система ни, което несъмнено прави и отговорността ми още по-голяма “, споделя.

е представител на Съюза на интернационалните превозвачи в Брюксел и член на Експертната група за превоз към Европейската комисия. В нея влизат представители на разнообразни министерства на страните членки, както и специалисти от транспортната промишленост, а задачата е да се построи общ метод за правоприлагане на законодателство в бранша.

Рашков е включен в листата за избор на Евродепутати от гражданската квота на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР