Онлайн анализът разкри, че само през 2024 г. има над

...
Онлайн анализът разкри, че само през 2024 г. има над
Коментари Харесай

Видеоклиповете за бързо поправяне на загуба на тегло в социалните медии скочиха с близо 300 процента през последните 12 месеца

Онлайн анализът разкри, че единствено през 2024 година има над осем милиона изявления за „ бързо изгаряне на мазнини “ в TikTok. Търсенията с Гугъл за тези видове „ бързи решения “ означиха замайващ растеж от 581% през последните 12 месеца.

Проучване измежду 2000 възрастни обаче откри, че 42% признават, че наличието за „ бърза загуба на тегло “ кара ги да се усещат несигурни и се отразява отрицателно на психологичното им здраве. Освен това, 59% са съгласни, че наличието за звезди и загуба на тегло е най-вредното нещо в обществените медии за психологичното им здраве.

Изследването е поръчано от ASICS, като част от нейната акция „ 15 минути загуба на тегло “, демонстрирайки, че единствено 15 минути извършения могат да оказват помощ за облекчение на психическия стрес.

Професор Брендън Стъбс, водещ откривател в упражненията и психологичното здраве от Кралския лицей в Лондон, сподели: „ Като станете прекомерно фокусирани върху краткосрочното и постоянно лимитирана опция за намаляване, ние прене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР