Романа си В голямата обществена пералня“ ще представи френската писателка

...
Романа си В голямата обществена пералня“ ще представи френската писателка
Коментари Харесай

Френска писателка ще представи романа си в София

Романа си " В огромната социална пералня “ ще показа френската писателка Софи Дол в България. В книгата авторката споделя история за срещата с килъра на майка си, оповестяват издателите от " Персей “, представени от Българска телеграфна агенция.

" В огромната социална пералня “ е притежател на Наградата за литература на Европейския съюз. Събитията в романа са показани от две гледни точки – от тази на писателката и тази на килъра. " Независимо от тематиката, читателят ще се срещне не с потискаща творба, а с изтънчено написан разказ за двусмислието на желанието за амнистия “, разясняват издателите.

Софи Дол ще дойде в България за Софийския интернационален книжовен фестивал. Тя ще се срещне с читателите в Националния замък на културатана 9 декември.

Софи Дол (р. 1965) е френска театрална актриса и писателка. Автор е още на книгите " Камий, моето ентусиазъм " ( " Camille, mon envolée “, 2015) и " La suture “ (2016). Първата от тях пресъздава болката от гибелта на щерка й и има премия за дебютен разказ (на сп. " Lire “).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР