В Русия започна първият етап от ученията с практическа проверка

...
В Русия започна първият етап от ученията с практическа проверка
Коментари Харесай

В Русия започнаха учения с използване на нестратегически ядрени оръжия

В Русия стартира първият стадий от ученията с практическа инспекция на подготовката и потреблението на нестратегическо нуклеарно оръжие, заяви съветското министерство на защитата. От ведомството подчертаха, че ученията се организират в отговор на провокативни изказвания на западни публични лица и имат за цел да поддържат готовността за отговор и да подсигуряват суверенитета на страната, предаде ТАСС.

„ В сходство с напътствието на Върховния главнокомандващ на Въоръжените сили на Руската федерация в Южния боен окръг под управлението на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация стартира първият стадий на учението с практическа подготовка и потребление на нестратегическо нуклеарно оръжие “, се споделя в известието. 

Ракетните формирования на Южния боен окръг се приготвят за изстрелване на ракети от оперативно-тактическата ракетна система „ Искандер “ в границите на учението, а военнослужещите от авиационните елементи на Въздушно-космическите сили ще оборудват самолетите със специфични заряди, в това число хиперзвукови „ Кинжал “, и ще се насочат към регионите за наблюдаване.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР