Рома спечели задължителното за вземане гостуване на ХИК в Лига

...
Рома спечели задължителното за вземане гостуване на ХИК в Лига
Коментари Харесай

Рома взе своето във Финландия и очаква със затаен дъх Лудогорец на Олимпико

Рома завоюва наложителното за взимане посещение на ХИК в Лига Европа. " Джалоросите " надиграха коравия конкурент с 2:1 макар осезаемия дискомфорт, който футболистите на Жозе Моуриньо изпитваха от изкуствения терен в Хелзинки.

По този метод " вълците " се изравниха с Лудогорец във краткотрайното класиране. Двата отбора имат по седем точки на второто и третото място, само че разградчани имат преимущество в директния мач. Така всичко сред гореспоменатите сформира ще се реши скоро на " Олимпико ", когато следва пряк дуел, който ще дефинира продължаващия в ЛЕ и този, трябващ да се задоволи с плейофите в Лига на конференциите.
 Лудогорец - Бетис 0:1 в мач от Лига Европа
Силно първо полувреме не оказа помощ на Лудогорец за освен това против любимеца Бетис

Севилци надхитриха " орлите " с 1:0 в Разград, Набил Фекир реши мача

Рома започва мощно, само че в 29-ата минута ВАР анулира попадение на Браян Кристанте. Все отново логиката спечелва и минута преди паузата Тами Ейбрахам означи за 0:1. Големи терзания застигнаха обаче " джалоросите " при започване на втората част, когато изкаралият години в Серия " А " - Хетемай, възвърне паритета.

В последна сметка Рома си потегли с трите точки от Финландия, само че благодарение на автогол, дело на Хосконен в 62-ата минута.
 Манчестър Юнайтед - Шериф (Тираспол) 3:0 в мач от Лига Европа
Юнайтед с класика против Шериф, оправданият Роналдо се завърна с гол

Лидер в групата обаче продължава да бъде Реал Сосиедад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР