Рома преследва своя юноша Давиде Фратези от известно време и

...
Рома преследва своя юноша Давиде Фратези от известно време и
Коментари Харесай

Рома изготвя план за завръщане на свой юноша на Олимпико

Рома преследва своя младеж Давиде Фратези от известно време и е прекомерно допустимо през януари или юни халфът на Сасуоло да се завърне вкъщи. Това написа “Corriere dello Sport ” в днешния си брой.

“Джалоросите ” ще опитат да ускорят договарянията с „ неровердите “ през идващите няколко дни, само че има доста спънки за възможен зимен трансфер. Спортният шеф на римския отбор - Тиаго Пинто, занапред ще се срещне с сътрудника на Фратези, с цел да опита да го убеди в плана на клуба.

Въпреки че Рома има преимущество, защото халфът е младеж и почитател на „ вълците “, то конкуренцията е огромна. Тя идва от Интер, Наполи и Ювентус, които от своя страна договарят персонално с Джовани Карневали – състезателен шеф на Сасуоло. Италианският експерт към този момент даде да се разбере, че не желае да лишава клуба от финансово естество и желае оферта от към 30-35 милиона евро през януари.

Рома към този момент не желае да стига сходни параметри за трансфер на Фратези, като обмисля вид да включи Едоардо Бове или Кристиан Волпато в предлагането си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР