Рокаджията Джон Бон Джоуви беше почетен като личност на годината

...
Рокаджията Джон Бон Джоуви беше почетен като личност на годината
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви е личност на годината на фондацията Мюзикеърс

Рокаджията Джон Бон Джоуви беше почетен като персона на годината на фондацията " Мюзикеърс " преди церемонията за връчването на премиите " Грами ", предадоха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

" Мюзикеърс " е благотворителна фондация на американската Национална звукозаписна академия, която присъжда оценките " Грами ". Гала вечерта се употребява за набиране на средства в помощ на музиканти със здравословни и други проблеми.

Брус Спрингстийн и други музикални звезди отдадоха респект на Джон Бон Джоуви. В негова чест те изпяха шлагери от богатия рок азбучник на артиста.

Бон Джоуви основава едноименната група през 1983 година в Ню Джърси и способства за китарния рок на 80-те години, напомня Ройтерс.

Спрингстийн, който също е от Ню Джърси, се причисли към Бон Джоуви на сцената в Лос Анджелис, с цел да изпълнят в дует Who Says You Can`t Go Home. И двамата свириха на китара и пяха. В публиката Пол Маккартни се изправи на крайници и пляскаше, вдигнал ръце над главата си.

Майката на Брус Спрингстийн - Адел, умря в сряда на 98-годишна възраст. Джон Бон Джоуви сподели, че щеше да разбере, в случай че сътрудника му, който назова другар и наставник, беше отменил присъединяване си.

" Но той искаше да бъде тук довечера за " Мюзикеърс ", искаше да бъде тук поради мен и аз вечно съм му признателен ", сподели Бон Джоуви.

Рокаджията описа и за смисъла на музиката в неговия живот. " Всеки път, когато дрънча на китарата, си напомням, че имам най-хубав другар за цялостен живот. Този инструмент в никакъв случай няма да те разочарова ", означи той.

По време на тричасовата церемония вечер рок музикантът от 80-те години Сами Хейгър изпя You Give Love a Bad Name, Мелиса Етеридж показа Blaze of Glory, а артистът и създател на песни Джейсън Исбел извърши Wanted Dead or Alive.

Бон Джоуви приветства осъществяванията и се смееше на подмятанията на водещия Джим Гафиган за дългата коса на артиста и прекомерно модерното му облекло от 80-те години. Той се пошегува, че Бон Джоуви и групата му са изглеждали като " група инструктори по аеробика " по това време.

Вечерта приключи, като на сцената се събра звездният състав дружно с Бон Джоуви за осъществяването на рок химна Livin` On a Prayer, заяви Българска телеграфна агенция. 

В предишното измежду почетените от " Мюзикеърс " бяха Джони Мичъл, Доли Партън, Тони Бенет и Били Джоел.

Церемонията за връчването на премиите " Грами " е в неделя, 4 февруари, в Лос Анджелис. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР